Szparagi z grilla
SKŁADNIKI :
*10 sztuk zielonych szparagów
*oliwa z oliwek
*1 ząbek czosnku
*sól morska i mielony pieprz
*łyżka stołowa sosu sojowego
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Reklama
Adobe Stock
Proste i łatwe w przygotowaniu przekąski urozmaicą grillowe menu i będą doskonałym dodatkiem do mięsnych dań.
Bądź na bieżąco!
Szparagi z grilla
SKŁADNIKI :
*10 sztuk zielonych szparagów
*oliwa z oliwek
*1 ząbek czosnku
*sól morska i mielony pieprz
*łyżka stołowa sosu sojowego
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Pełna treść tego i pozostałych artykułów z NIEDZIELI 17/2024 w wersji drukowanej tygodnika lub w e-wydaniu .
Adobe Stock
Można z nich szybko przygotować pyszne danie. Takie na co dzień i od święta. Wystarczy sięgnąć po ulubione dodatki i przyprawy.
Karol Porwich/Niedziela
Maj jest miesiącem w sposób szczególny poświęconym Maryi. Nie tylko w Polsce, ale na całym świecie, niezwykle popularne są w tym czasie nabożeństwa majowe. [Treść Litanii Loretańskiej na końcu artykułu]
Katarzyna Krawcewicz
Centralnym punktem pielgrzymki była Eucharystia przy ołtarzu polowym
Dziś w Rokitnie modliła się służba liturgiczna z całej diecezji.
Reklama
Wiara
Wiara
Święci i błogosławieni
Wiara
Kościół
Kościół
Kościół
Wiara
Rodzina